Gingo Airlite 4

Gingo Airlite 4 er en lettvekts airbagsele til nybegynnere og fritidspiloter. På under 3 kg er det en av de letteste, kompakte og mest aerodynamiske selene av sin type.

Pris 7 700,00kr

Beskrivelse

Den fjerde generasjonen Gingo Airlite bygger på suksessen til forgjengeren, men gir betydelige forbedringer :
Mer stabil i alle akser
Presis kontroll over glideren din
Lettere å komme inn i etter start
Mer aerodynamisk og lettere å pakke på grunn av den slankere profilen
de nyeste høykvalitets holdbare materialer som også er lette

GIN-testpilot og VM-mester Michael Sigel gir innsikt i utviklingen av Gingo Airlite 4.

«Gingo Airlite-serien har vist seg å være en av våre mest suksessfulle seler. Den er behagelig, lett og gir god beskyttelse. Med den fjerde generasjonen av sele har vi vært i stand til å forbedre på alle punkter. Arbeid hånd i hånd med utvalgte distributører og skoler, har vi brukt mer enn et år for å finne den perfekte selegeometrien for denne seletypen. Selen er ikke bare mer stabil i alle akser, men det er også mer presis. Med andre ord føler du deg mer stabil og sikker, men du har bedre kontroll over svingeren din. Dette hjelper deg med å utvikle seg raskere, bli lenger i luften og ha det mer moro! Det er også lettere enn noensinne å skyve inn i selen etter å ha tatt av og å komme seg ut for landing. Gingo Airlite holder deg komfortabel selv etter mange timer i luften.Takket være vår egen «drop»-testmaskin kan vi arbeide for å forbedre formen på selen til å bli mer aerodynamisk, samtidig som vi beholder de ypperlige støtbeskyttelsesverdiene på rundt 20g. Pre-inflasjonssystemet holder kollisjonsputens form, slik at piloten er beskyttet fra begynnelsen av flyturen.Det redesignede nøskjermrommet er nå mindre komplekst å pakke, og det er mulig å trekke nødskjermen i alle retninger. «

Et nytt nivå av stabilitet og presisjon
En ny geometri betyr at selen er veldig stabil og beroligende, men gir enda mer presis kontroll over vingen din. Det gir den perfekte balansen for en jevn utvikling av pilotens ferdigheter.

Lett å bruke
Gingo Airlite er lettere enn noensinne å komme inn og ut av under start og landing. Den er lett å håndtere både på bakken og i luften, og holder seg komfortabel selv etter mange timer i luften.

Sikker, men aerodynamisk
Med Gingo Airlite 4 var vi i stand til å redusere volumet av profilen uten å gå på kompromiss med airbagens ytelse. Dette ble oppnådd takket være omfattende testing, 3D modellering og vår egen «drop»-testmaskin. Den resulterende formen er både mer estetisk og mer aerodynamisk.

Så lett og kompakt som noen gang
Den forrige Gingo Airlite var en av de letteste selene av den typen, og den nye versjonen er 500g lettere! GIN Triplex seteplaten har en avansert komposittstruktur som er rundt 50% lettere enn en treplate, og har enda større holdbarhet. Selen ytre material er lett og pakkbart, samtidig som det gir utmerket motstand mot slitasje og nedbrytning. Materialene av høyeste kvalitet brukes i hele selen, noe som garanterer en lengre levetid for service.

Detaljer:
Nytt opphengssystem gir større stabilitet både i turbulent luft og også etter kollaps
Forbedret oppspenning av airbag før start
Spenner med ststem for å unngå å glemme stroppene.
G-chute lomme
Førsteklasses airbag beskyttelse (20G)
Nødskjerm under setet
Lomme for camelback bak ryggen men åpning for slange.
2 sidelommer med glidelås
Bakre lomme for oppbevaring av ryggsekken osv
GIN Triplex setebord for holdbarhet og lettvekt
Leveres med setebord, GIN carabinere, nødskjermhåndtak, nødskjerm bridle isydd.

 

 

 

 

<< tilbake til oversikt