Gangster 2

Freestyle, acro og mer …

Gangster 2 er en fleksibel freestyle glider med en komfortabel sikkerhetsmargin. Ideell for lek på hang og trening av akroferdigheter. Det er også en vinge som vil la deg fly i termikk hele dagen, og til og med XC.

 

Glideren finnes som demoversjon (22 kvm) hos Gin paragliding Norway.

Pris 34 100,00kr

Beskrivelse

Fra freestyle til acro

Gangsters presise, smidige karakter gjør den ideell for freestyle og hang. Lek med hindringer er uanstrengt og morsomt, og til tross for den dynamiske følelsen, holder glideren en komfortabel sikkerhetsmargin.
Gangster er også akro-klar. Bremseinput oversettes raskt og nøyaktig til bevegelse, og alle grunnleggende akromanøvre er mulige. SAT, helikopter og store wingovers har aldri vært enklere. Vingen har et klart definert stallpunkt og et fast bremsetykk, som hjelper deg med å lære timingen for deepstall og helikopter.

Fra avslappet termikkflyging til spennende manøvrer

Mens noen freestyle-glidere kan være vanskelige i termikk, har Gangster 2 utmerkede klatringskarakteristikker – du kan skru termikk dagen lang med denne. Du er fri til å velge flystil i henhold til humøret ditt!
Når det gjelder manøvrer, er deepstall lettere å oppnå, og glideren skyter ikke mye frampå ved oppslipp. Med Gangster 2 tok vi ventilene i underseilet fra vår akroglider Rage, og gikk et skritt videre. Ventilene spenner mellom B / C og C / D linjene i midten av glideren. Dette bidrar til å forbedre det indre trykket under negative manøvrer.

Velg størrelsen som passer til din stil

Gangster 2 er tilgjengelig i 2 størrelser. Størrelse 22 er sertifisert EN C, mens størrelsen 20 deler de samme essensielle flygende egenskapene. Begge størrelsene er belastetestet (EN 926-1) til over 12 g med en belastning på 120 kg. Faktisk, takket være de nyeste toppmoderne konstruksjonsteknikkene, ble belastningstesten faktisk gjort til 14751N!

Tekniske detaljer

– Ventiler i underseilet for bedre interntrykk under negative manøvre som feks helikopter og tailslide.
– Solid og lett konstruksjon.
– 4-liner design for bedre støtte langs hele vingekorden, spesielt baksiden av glideren under deepstall.
– Materiale valgt for optimalt kompromiss mellom holdbarhet og lettvekt: 38g/m2 foran topp og bunn og 32g/m2 bak topp og bunn.

Materialer

Øverste og nederste overkant: Porcher Skytex 9017 E25 38g / m2
Topp og nederste overflate bak: Porcher Skytex 70032 E3W 32g / m2
Ribber: Porcher Skytex 9017 E29A (diagonal, lastet, band) / Porcher Skytex 70032 E4D 32g / m2 (lossede, halvribber)
Liner: Øvre: Liros DC60 | Edelrid 8000 / U-050 Mid: Edelrid 8000 / U-050 | 090 | 130 Hoved / brems: Liros PPSL 160 | 120 | Gin Gliders TGL180 | 080

 

 

 

 

<< tilbake til oversikt