Bonanza 2

Bonanza 2 er vår nye høyyter i sportklassen for XC piloter som setter pris på både enkelhet og ytelse. Bonanza 2 ble designet for å strekke seg mot horisonten. GIN R & D-teamet brukte mye tid på å perfeksjonere gliderens egenskaper på speedbar, da dette er avgjørende for en XC-glider. Vingen akselererer raskt, har enestående ytelse over hele hastighetsområdet og utmerker seg i turbulens og i motvind. I tillegg er den lett å fly, klatrer flott og er av moderne, semi-lett konstruksjon.

Pris 42 600,00kr

Beskrivelse

Karakteristikker :

• utmerket ytelse over hele hastighetsområdet
• jevn inflasjon i alle vindforhold.
• veldig stabil, spesielt på speedbar
• godt dempet pitchkontroll i sterke forhold
• god klatreevne
• Stor passiv sikkerhet i forhod til ytelsesnivået

Designerens notater : Den opprinnelige Bonanza er fortsatt en av Gin Seok Song favoritt design i løpet av hans 40 årige karriere. Gin mener Bonanza 2 å være en verdig etterfølger. Gin forklarer: «Vi jobbet mer enn to år på denne glideren og jeg eksperimenterte mye med nye teknikker, og vi endte opp med glideren slik den er nå. Sideforholdet og gliderens hovedform var klar på et tidlig stadium. Som med våre seneste vinger, brukte vi mye tid på optimalisering av spenningen i seilet, 3D-utforming og linematerialer og diametre. Innvendig konstruksjon er også utrolig viktig i denne gliderklassen. De fleste av celleblokkene er stivet av med kryssbånd som gir mye bedre stabilitet og ytelse. Som et resultat av dette beholder glideren buen, selv om speedbar skyves til maksimum. Jeg anbefaler å bruke speedbar så mye som mulig! Ikke bare er glideren veldig stabil over hele hastighetsområdet, men akselerasjonen er rask og jevn. Ytelsen blir også bra! »

C-riser styring med «Smart Risers» Bonanza 2 har også «smart risers» for enkel pitchkontroll. Når man bruker C-riser for pitchkontroll påvirkes også B-riser slik at riserkontrollen blir veldig jevn og progressiv.   Karateristikker på speedbar kombinert med gode klatreegenskaper samt en god innebygd passiv sikkerhet gjør Bonanza 2 til en drøm for piloter som med letthet ønsker å fly langt.

<< tilbake til oversikt